2008. 8. 19. 02:53

mustard (겨자, 머스타드)




의역)
6장의 겨자 사진을 한장으로 만든 콜라주 사진입니다: 겨자 식물의 씨 (왼쪽 위) 가 지면에 있어 다른 종류의 겨자(오른쪽 위)가 될 수도 있습니다. 4개의 겨자 사진은 간단한 표로 왼쪽 (중앙 왼쪽)에는 심황의 색이고, 바이에른산 단 겨자 (오른쪽 중앙), 디종 겨자 (왼쪽 하단), 그리고 거친 프랑스 겨자는 검은 겨자씨로 만들어졌습니다. (오른쪽 하단)

원문)
A collage of six mustard images: Seeds of the mustard plant (top left) may be ground (top right) to make different kinds of mustard. The four mustards pictured are a simple table mustard with turmeric coloring (center left), a Bavarian sweet mustard (center right), a Dijon mustard (lower left), and a rough French mustard made mainly from black mustard seeds (lower right).

요약)
겨자로 만든 식재료에 대한 설명입니다.

사진) Image credit: Rainer Zenz
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지