2010. 3. 16. 18:39

pistachio (파스타치오)


의역)
소금 구이된 파스타치오 열매와 그 껍질입니다. 현대 파스타치오 열매는 서아시아에서 경작되기 시작했습니다. 파스타치오 나무(Pistacia vera)는 과수원에 심어져 열매를 양산하기 까지 약 7~10년의 성장을 거칩니다. 알은 보통 그대로  먹거나 아이스크림과 같은 음식에 사용되기도 합니다.

 
원문)
A salted and roasted pistachio nut with its shell. The modern pistachio nut was first cultivated in Western Asia. Pistachio trees (Pistacia vera) are planted in orchards, and take around seven to ten years to reach significant production. The kernels are often eaten whole and are also used in foods such as ice cream.

사진) Photo credit: Muhammad Mahdi Karim

Copyright - "pistachio" Wikipedia, The Free Encyclopedia. Wikimedia Foundation, Inc. Picture of the Day 16 March 2010. Web. 16 March 2010.